Selecteer een pagina

Horloges vinden plaats in allerlei merknamen, maten, alternatieven, kleuren en trainingspercentages. Als u op zoek bent naar goedkope of zelfs redelijk geprijsde horloges, vindt u ze zeker niet in dit korte artikel! Deze post heeft alles te maken met de meest nogal protserige maar ook buitensporig waanzinnige meningen die je op de markt kunt vinden, op dit moment, zoals The las Vega Strip Limited Version geniet van die prijzen … effectief, kijk eens en ontdek het zelf!

De tourbillon staat bekend als een van de duurste uurwerken, en deze gaat je ongeveer $ 350.000 kosten! Ik heb ook geconstateerd dat deze kassa’s op de markt worden gebracht als gebruikt, en ze zijn nog steeds $ 150.000. Ik neem aan dat de belangrijkste reden waarom dit uitchecken zo duur is, is dat ze er eenvoudig zeven hebben gemaakt, dus het is zeker een incassobureau dat op de ergste manier controleert.

Als je op zoek bent naar een ding, veel bescheidener, veel meer zoals, zou je je ogen kunnen verlustigen in de weergave van de Las Vegas Bit Limited-versie. Er zijn eenvoudig 35 delen van deze baby gemaakt en als je een echte gokker bent (hoewel er niets echt is om door deze check-out te gokken), neem dan ZO VLUG MOGELIJK snel je handen op deze kleine duivel.

Dit korte artikel gaat over de meest protserige en duur belachelijke kassa’s die je nu gemakkelijk op de markt kunt vinden, zoals de beperkte versie van de Las Vegas Strip Limited-versie, die prijzen … effectief beoordelen en zelf ontdekken! De tourbillon wordt gezien als een van de duurste uitcheckstijlen, en deze kost je ongeveer $ 350.000! Ik neem aan dat de belangrijkste reden waarom dit horloge zo duur is, is dat het er maar 7 heeft gemaakt, dus het is een mening van een inzamelaar in de ergste techniek.